Rune Holm

Daglig leder

Rune Holm har økonomisk utdannelse fra Bedriftsøkonomisk Institutt og har diverse fagkurs fra BI Forsikringsakademiet innen jus og rettshjelp.

Han har lang og bred erfaring som administrerende direktør fra selskaper i forsikringsbransjen i Skandinavia med et stort nettverk i Europa.

Han har ledet Norwegian Claim Adjusters AS (2001-2008), Van Ameyde Scandinavia(2009-2016) og Norwegian Insurance Management AS ( 2016-2022)

Rune Holms lange erfaring som administrerende direktør, gir MinAdvokat AS tryggheten et ansvarlig advokatselskap er avhengig av.

Arve Lund

Advokat

Arve Lund har vært advokat siden 1989 og har mer enn 20 års erfaring fra forsikringsbransjen med særskilt fokus på ansvarsforsikring, profesjonsansvar og skadeoppgjør både som underwriter og som skadesjef i Zurich Forsikring og Zurich Protector Forsikring. Han har også arbeidet som bedriftsansatt advokat med særskilt ansvar for oppfølging av eiendomskontrakter og generell juridisk rådgivning for konsernledelsen.

Jonatan Mjelde Andersen

Advokatfullmektig

Jonatan er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og jobber i hovedsak med boligskader, reiseforsikring og rettshjelp. Han er svært dyktig og oppdatert på gjeldende lovverk og rettspraksis innen byggfaget. Han er analytisk og oppnår resultatene han har satt som mål for sakene han har påtatt seg.